Foto: Privātais arhīvs
Sulīgi, zeltaini un apetīti rosinoši biezpiena sīrņiki, ko baudīt ar tasi gardas tējas. Gardums, ko ar baudu notiesāt. Pievilcīgu izskatu veido, mīklu ievietojot dažādās skaistās formiņās. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gbiezpiens2 gab.olas3 ĒKcukurs vaniļas cukurs250 gskābais krējums3 ĒKmanna1 TKcepamais pulveris

Pagatavošana

1

Biezpienu sajauc ar cukuru un vaniļas cukuru.

2

Pievieno olas un sajauc masu.

3

Pievieno mannu un krējumu.

4

Beigās pievieno cepamo pulveri.

5

Visu mīklu sajauc un liec formiņās.

6

Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz 30 minūtēm.

7

Kad gatavi, ļauj atdzist vismaz 15 minūtes un tad ņem ārā no formiņām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!