30Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 glāzekuskuss2 gab.tomāti2 gab.paprika1 gab.sīpols2 ķiploka daiviņas1 čili pāksts0.5 glāzeolīveļļa1 saujarozīnes gaišās1 pētersīļu bunte1 piparmētru bunte1 gab.citronu sula pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Dārzeņus sagriež nelielos gabaliņos, sakapā sīpolu, ķiploku un čilli.
2
Sausu, nevārītu un nemērcētu kuskusu ieber bļodā.
3
Pa vienam pievieno visus dārzeņus, iemaisot kuskusā.
4
Sasmalcina piparmētru lapiņas un pētersīļus, iemaisa kuskusā.
5
Pievieno citrona sulu, samaisa.
6
Pieliek sāli un piparus, uzbriedinātas rozīnes, pielej olīveļļu. Visu kārtīgi samaisa.
7
Trauku pārsedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz vismaz 2 stundām, ideālā variantā – uz 4-6 stundām.
8
Pirms pasniegšanas salātus atkal kārtīgi samaisa.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit