90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
880 gkāposti200 gburkāni300 gzaļie zirnīši200 gsaldais krējums4 gab.olas60 gsiers60 gsviests pēc garšasmuskatrieksts pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Kāpostu sagriež lielos gabalos, izgriež ārā kacena daļu. Vāra, kamēr mīksts, tad sagriež kubiņos.
2
Izvāra burkānus, sagriež kubiņos.
3
Uzmanīgi samaisa burkānus un kāpostus, pieliek zaļos zirnīšus.
4
Dārzeņu masā ielej saldo krējumu, iecilā saputotas olas, pievieno sāli, muskatriekstus.
5
Cep atsevišķos trauciņos vai lielākā cepamtraukā apmēram 20 min, kamēr masa sāk sarecēt.
6
Izņem no cepeškrāsns, uzliek sviest pikucīšus, pārkaisa ar rīvētu sieru un cep vēl kādas 5 minūtes.
7
Pasniedz karstu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit