Foto: Kristīnes virtuve

Ašā ideja gardai un sātīgai svētdienas maltītei – recepte no Kristīnes virtuves. Garšīgi, vienkārši, saprotami – viss soli pa solim! Produktu daudzums paredzēts cepamtraukam 30cm garumā un 20cm platumā.

::recepte::

Liekam vārīties makaronus, bet ne līdz galam, lai paliek nedaudz cieti – al dente. Vārot pievienojam 1 ēdamkaroti eļļas, lai, nolejot ūdeni, makaroni nesaliptu.

Paralēli liekam uz pannas apcepties malto gaļu – apmēram 10 min, pievienojot klāt smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku. Pievienojam klāt arī tomātu, sojas un čili mērces, sāli, piparus un baziliku.

Ņemam cepamtrauku un pirmajā kārtā izkārtojam iekšā makaronus.

Foto: Kristīnes virtuve

Pārkaisām ar sieru.

Foto: Kristīnes virtuve

Nākamajā kārtā kārtojam apcepto maltās gaļas masu, pārkaisām ar Svanetijas sāli.

Foto: Kristīnes virtuve

Tad atkal liekam makaronus un kraukšķīgai virkārtiņai vēlreiz pārkaisām ar sieru.

Foto: Kristīnes virtuve

Sakuļam olas, pievienojam saldo krējumu. Pārlejam sacepumam un liekam cepeškrāsnī 180 grādos uz 30-40 min.

Foto: Kristīnes vituve

Gatavs!

Foto: Kristīnes virtuve

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!