Varbūt ir pienācis laiks izmēģināt kaut ko eksotiskāku! Pusdienām vai vakariņām var pagatavot veselīgu vrapu jeb tīstoklīti marokāņu gaumē. Recepti iesaka LAPNA projekta "Olas ir spēks!" speciālisti.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 gab.pilngraudu tortilja100 gturku zirņi1 gab.neliela ķiploka daiviņa2 ĒKpētersīļi, lociņi2 gab.olas1 ĒKeļļa pēc garšassāls, pipari

Sagatavošana

1

Uzkarsē nelielu nepiedegošu pannu, pievieno eļļu, sīpolus, ķiplokus un turku zirņus, un cep vienu minūti, nepārtraukti maisot.

2

Sakuļ olas ar garšvielām un ielej pannā. Turpina cept, nepārtraukti maisot, līdz olas ir izcepušās līdz sev tīkamai gatavībai.

3

Ar karoti ievieto izceptās olas pilngraudu vrapa vidū. Pārkaisa pētersīļus.

4

Pārloka pildījumam pāri apakšējo malu, pēc tam pārloka sānu malas. Pasniedz sagrieztu uz pusēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!