![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/2d3bce10-6659-11ed-b992-ef0c1e4b5870.jpg?w=576&h=313)
90recipe.minutes
12recipe.ingredients
vidēji
recipe.ingredients
recipe.portions: 4
1 kgmizotas bietes4 gab.ķiploka daiviņas buntīte timiāna lapiņu vai 3 tējk. kaltēta timiāna pēc garšassāls, malti melnie pipari sula no puscitrona eļļa MĀRRUTKU KRĒMAM:250 gmaskarpones siers150 ggrieķu jogurts5 ĒKmārrutki pēc garšassāls, malti melnie pipari miziņa no puscitrona
recipe.preparation
1
Sagriež bietes palielos gabalos.
2
Lielā bļodā ielej olīveļļu, pievieno caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus, citronu sulu, sāli, piparus un timiāna lapiņas.
3
Visu samaisa un ber bietes bļodā pie garšvielu maisījuma.
4
Apmaisa masu tā, lai bietes ir vienmērīgi pārklātas ar eļļas maisījumu.
5
Novieto bietes uz cepamās paplāts un cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī 45 minūtes - 1 stundu (līdz bietes ir mīkstas).
6
Pagatavo krēmu - saputo krēmsieru kopā ar grieķu jogurtu, mārrutkiem, citronu miziņu un sāli ar pipariem.
7
Baudi siltas bietes kopā ar mārrutku krēmu.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь