Foto: Shutterstock
Svaigs kraukšķis no ābola, mazliet asumiņa no sinepēm un iknedēļas tiesa zivtiņas skumbrijas veidolā! Ātri pagatavojami, vienkārši un gardi salāti pusdienām vai vakariņām.
10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
150 glapu salātu maisījums1 gab.vārīta biete1 gab.ābols gskumbrija eļļā1 saujavalrieksti2 ĒKbaltvīna etiķis TKklasiskās sinepes2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Svaigos lapu salātus izkārto divos šķīvjos.

2

Bieti sagriež plānās ripiņās, kārto virs salātiem.

3

Ābolu pārgriež, izgriež serdi un sagriež smalkās šķēlītēs, pievieno salātiem.

4

Salātiem uzliek skumbrijas gabaliņus, pārber valriekstus.

5

Pagatavo mērci – samaisa baltvīna etiķi, sinepes, olīveļļu, sāli un piparus, lai tā veidojas viendabīga. Mērci pārlej salātiem un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!