![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/1dd7f620-0527-11ee-ae37-d1a0b3274de4.jpg?w=576&h=313)
15recipe.minutes
7recipe.ingredients
viegli
recipe.ingredients
recipe.portions: 1
250 gsparģeļi1 TKolīveļļa1 TKsviests pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari150 gķirštomāti ķekaros1 ĒKkaņepju sviests
recipe.preparation
1
Sparģeļiem aplauž kātiņus (aptuveni 1–2 cm no griezuma vietas) un noskalo tos.
2
Uzkarsē pannu uz vidējas uguns, ielej tajā eļļu, pieliek sviestu, lai tas izkūst. Tad pannā liek sparģeļus un apcep, ik pa laikam apmaisot, 5 minūtes.
3
Kamēr sparģeļi cepas, ķirštomātus noskalo un pārgriež uz pusēm. Tad pievieno pannā sparģeļiem, uzkaisa sāli un piparus, un cep visu vēl 5 minūtes, regulāri apmaisot.
4
Kad dārzeņi apcepušies, tos uzliek uz šķīvja.
5
Tajā pašā karstajā pannā liek kaņepju sviestu, izkausē un pārlej apceptajiem sparģeļiem un ķirštomātiem.
Lai labi garšo!
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь