Foto: Shutterstock
Raibie, daudzkrāsainie iesmiņi, uz kuriem, pamīšus ar desiņām, savērti dažādi dārzeņi, būs lielisks svētku galda papildinājums, iepriecinot gan lielus, gan mazus ballētājus. Nav mazsvarīgi, ka šī uzkoda ir arī ļoti ērti apēdama, turklāt to var cept gan dārzā uz grila, gan virtuvē uz grilpannas.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 mednieku desiņas10 ķirštomāti1 dzeltenā paprika5 lekni sparģeļu kāti2 sarkanie sīpoli MARINĀDEI:4 pētersīļa zariņi, sakapāti3 ĒKolīveļļa šķipsnasāls0.5 laims, norīvēta miziņa, izspiesta sula1 TKcukurs

Sagatavošana

1

Uz mednieku desiņām ar asu nazi uzmanīgi veido slīpus iegriezumus. Tad desiņas sagriež aptuveni īkšķa garuma gabaliņos.

2

Sparģeļiem nolauž stiegrainās apkakšdaļas. Katru sparģeli sagriež 3-4 daļās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež vienāda lieluma kvadrātos. Sīpolus nomizo, sagriež ripās. Visus dārzeņus liek bļodā.

3

Gatavo marinādi nelielā bļodiņā, ar dakšu samaisot visas sastāvdaļas.

4

Dārzeņus pārlej ar marinādi un apmaisa.

5

Iekur grilu vai uzkarsē grilpannu, pamīšus visas sastāvdaļas ver uz iesmiņiem, liek uz grila vai grilpannas un apgorozot apcep pāris minūtes no katras puses.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!