Foto: Paula Štrobindere
Par šo gardumu varētu teikt: "Tas ir ārpus šīs pasaules!" Jā, tieši tik gards! Nelaupi sev šo prieku, tikai pārliecinies, ka ēd to ar mēru! 🍟 Recepti iesaka gardēde Paula Štrobindere.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

frī cūkgaļas gabals bekons sarkanais sīpols lociņi kausētā siera plāksnes marinēts gurķis bbq mērce saldais krējums

Sagatavošana

1

Gatavojam plucināto gaļu! Ar garšvielām samarinē cūkgaļas gabalu. Tad to tin folijā un liek cepties cepeškrāsnī uz 140 grādiem 1,5-2 stundas.

2

Kad gaļa izcepusies, to ar dakšiņu saplucina. Tad plucināto gaļu samaisa ar bārbekjū mērci.

3

Liek cepties frī.

4

Gatavojam siera mērci! Lej katliņā saldo krējumu un pievieno kausētā siera plāksnītes, papildina ar garšvielām. Maisa, kamēr sanāk viendabīga masa.

5

Sacep bekonu!

6

Sagriež sīpolu, lociņus, iepriekš apcepto bekonu un marinētus gurķus sev vēlamās formās.

7

Ņem trauciņu un kārto: frī, siera mērce, plucinātā gaļa, marinēti gurķi, BBQ mērce, bekons, sīpoli un lociņi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!