Interesanta salātu recepte, kura izdosies, ja mājās ir garneles un bekons. Noteikti piemērota gardēžiem vai arī ciemiņu pārsteigšanai ar savu pavārmākslu. Recepti iesaka "Lidl" garšas eksperti.
25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.vārītas olas1 gab.sīpols120 gsvaigi šampinjoni5 šķēlesbekons200 gsaldētas garneles1 ĒKolīveļļa3 ĒKsarkanvīna etiķis1 ĒKmaigas sinepes200 gsvaigi spināti2 ĒKIndijas rieksti

Sagatavošana

1

Sīpolu sagriez ripiņās, šampinjonus šķēlēs, un abus eļļā apcep pannā 3 minūtes.

2

Pēc tam pannā apcep lielākās strēmelēs sagrieztu bekonu, līdz tas kļūst kraukšķīgs.

3

Notīri pannu. Pēc tam olīveļļā apcep garneles, pievienojot sāli un piparus. Sajauc sarkanvīna etiķi ar sinepēm – pārlej to garnelēm uz pannas. Visu viegli apmaisi un noņem no uguns.

4

Uz šķīvjiem kārto spinātu lapas, tām pāri izvieto visus iepriekš apceptos dārzeņus, garneles un bekonu, pa virsu liec daiviņās grieztas olas.

5

Atlikušo mērci no pannas vari pārliet salātiem kā mērci. Noslēgumā visu pārkaisi ar Indijas riekstiem. Šedevrs gatavs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!