![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/63896ba0-61a2-11ed-b934-0500da4c765f.jpg?w=576&h=313)
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/61f3fe90-61a2-11ed-8e26-a19504f0f253.jpg?w=876)
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļi ķiploka daiviņas1 citrons1 iepakojums "Vegeta Natur" kartupeļiem1 bundža kokosriekstu piena
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Kartupeļus kārtīgi nomazgā, noberž un sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Lai darbs veiktos ātrāk, izmanto virtuves kombainu. Ķiplokus nomizo un arī sasmalcina kombainā. Citronam norīvē miziņu un izpiež sulu.
3
Kartupeļus liek bļodā, pievieno ķiplokus, citrona miziņu un sulu, garšvielu kartupeļiem (atstājot paciņā aptuveni 1/4), un visu apmaisa.
4
Kārto šķēlītes karstumiztruīgā veidnē, pārlej ar kokosriekstu pienu, pārkaisa ar atlikušo kartupeļu garšvielu un cep 40-45 minūtes.
5
Izņem no krāsns un ceļ galdā!
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/63c1e0c0-61a2-11ed-9cf5-9f9ada017cdb.jpg?w=876)
Lai labi garšo!
![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/45eeb9f0-61a3-11ed-bb66-5bdb4d34b639.jpg?w=876)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit