Fоtо: Publicitātes foto
Makaroni ir īsts glābiņš reizēs, kad gribas ēst tagad un tūlīt. Gardo pētersīļu pesto varēsi pagatavot, kamēr vārās spageti, un pēc tam izmantot ne vien pastas aizdaram, bet arī salātos, marinādēs, kā piedevu gaļai, zivij vai kartupeļu ēdieniem. Vitamīnu deva imunitātei ir garantēta, jo svaigās pesto sastāvdaļas netiek termiski apstrādātas.
Fоtо: Publicitātes foto

::recepte::

Makaronus novāra, sekojot instrukcijai uz iepakojuma,

Kamēr makaroni vārās, visas pesto sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā.

Makaronus nokāš un liek lielā bļodā vai atpakaļ katliņā. Pievieno pesto pēc garšas un apmaisa.

Fоtо: Publicitātes foto

Pāri palikušo pesto aizvākojamā burciņā vai citā piemērotā traukā uzglabā ledusskapī un izmanto pēc nepieciešamības.

Liek makaronus uz šķīvjiem.

Fоtо: Publicitātes foto

Pārkaisa ar sarīvētu cieto sieru, pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus.

::!recepte::

Fоtо: Publicitātes foto

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !