Foto: Publicitātes foto
Šogad pirmoreiz Latvijā norisinās balva "Wolt Restorānu balva", kurā Latvijā zināmiem žūrijas locekļiem un arī "Wolt" klientiem ir iespēja nobalsot par labākajiem restorāniem deviņās kategorijās. Sākotnēji katrā kategorijā tika izvirzīti 20 pretendenti, balstoties restorānu popularitātē un "Wolt" klientu vērtējumos. Seši žūrijas locekļi – kūku eksperte un kulinārijas grāmatu autore Anna Panna, stila eksperts un aģentūras "Golin" radošais direktors Dāvis Dāvids Sakne, mūziķis, raidījumu vadītājs un veselīga uztura entuziasts Markus Riva, veselības sporta speciāliste Nika Linde, ēdienu blogeris un ceptuves "Laba maize" vadītājs Pipars, kā arī vairāku pavārgrāmatu autore un ēdienu eksperte Signe Meirāne – individuāli vērtēja restorānus, piešķirot saviem favorītiem no 1 līdz 10 punktiem. Vērtēšanas laikā žūrijas locekļi savā starpā nekontaktējās, degustējamos ēdienus izvēlējās paši, un restorāni par to, ka konkrētie ēdieni tiks vērtēti, neko nenojauta. Tagad balvas liktenis atkal ir atgriezies "Wolt' klientu rokās, un jebkurš līdz 31. decembrim reizi dienā var nobalsot par savu vismīļāko restorānu kategorijās "Gada konditoreja", "Brokastu vieta", "Ģimenes restorāns" u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!