Foto: Publicitātes foto
Rīgas ieliņās paslēpušās arī tādas kafejnīcas un restorāni, kurus neesam nemaz ievērojuši, bet, izrādās, tie ir ļoti iemīļoti. Cilvēki pasūta gan svaigu maizīti ar karamelizētu sviestu, gan burgerus, gatavotus pēc amerikāņu tradīcijām, suši burgerus, havajiešu pokes, svaigi grilētas vistiņas, gan vienkārši ierodas nopirkt īpaši gardu kafiju līdzņemšanai. Kur Rīgā pasūtīt ēdienu līdzņemšanai reizēs, kad mājās negribas gatavot un vēlamies kādu īpašāku, proti, garšīgu un skaistu, maltīti? "Tasty" lūdza ēdienu blogeriem ieteikt savus favorītus – kafejnīcas un restorānus, kuru gardumus vērts pasūtīt līdzņemšanai un nobaudīt.

Šajā rakstā uzzināsi:

  • Kuras vietas gardēži iesaka izmēģināt ēdiena līdzņemšanai;
  • Ko tajās vērts nogaršot;
  • Kad ir labākais laiks ēdiena pasūtīšanai, lai nepaliktu bez iecerētās maltītes.

Grilētas vistiņas pēc klasiskas tradīcijas

"Tā, manuprāt, ir jāgaršo grilētai vistai! Pašam marinēt, ņemties, grilēt nesanāk lētāk. Ja braucu garām Centrāltirgum, tad noteikti ieskriešu paviljonā, kur kādreiz darbojās "Gastrotirgus", tur pavisam nesen savu mājvietu ir atradusi "GrilVista"," tā par decembrī atvērto vietu stāsta kulinārijas blogeris Pipars.

Foto: Publicitātes

"Kāpēc mūs iesaka? Visticamāk, tāpēc, ka esam kaut kas jauns. Decembrī bija iespēja atvērt ko savu, un mēs šo iespēju garām nelaidām. Pat ja nebūsim super veiksmīgi pandēmijas laikā, kaut kad tomēr, cerams, pandēmijas beigsies," "Tasty" stāsta "GrilVistas" valdes loceklis Reinis Silovs. Taču jau tagad nevar sūdzēties par pieprasījuma trūkumu. "Savus muskuļus vēl neesam pārbaudījuši, bet dienā kādas 50–60 vistiņas pārdodam." Pēc viņa teiktā, vistiņas ir gatavotas klasiskās garšas tradīcijās, veselas vistas, kas gatavas ēšanai, vien liec uz galda un baudi. "Mēs vistas liekam speciālos grila maisiņos, lai tās iespējami ilgi saglabātos siltas. Man kāds klients stāstīja, ka braucis mājās uz Bolderāju ar diviem transportlīdzekļiem, stundu pavadot ceļā, mājās izņēmis vistiņu no maisa – un tā joprojām bijusi silta."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!