Foto: DELFI
23. jūlijā jau sesto reizi notiks elegantais, baltais pop-up pikniks "L'elegante Pop Up Picnic", liecina informācija pasākuma mājaslapā, kur jau sākusies pieteikšanās.

Pasākuma ideja ik gadu ir nemainīga – intriga par slepenā piknika norises vietu tiek saglabāta līdz pēdējam brīdim. Tikai pasākuma dienā vakariņu dalībnieki uzzina, kur jāierodas, tērptiem eleganti baltā, līdzi ņemot uzkodas, vīnu un visu nepieciešamo skaistam galda klājumam, lai kopīgi radītu svētkus.

Pasākuma rīkotāji sola, ka šajā gadā pikniks notiks vietā, kurā varēs sajusties kā Eiropas dienvidos, neizbraucot no Latvijas.

Ņemot vērā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu saistītos drošības noteikumus, pasākuma rīkotāji skaidro, ka piknika galdi tiks izvietoti, ievērojot divu metru distanci starp tiem. Pie viena galda ir paredzētas sešas vietas, savukārt kompānijas, kurās ir mazāk par sešām personām, var tikt apvienotas pie viena galda. Kā zināms, šobrīd ārtelpās pie viena galdiņa ir atļauts sēdēt līdz astoņiem apmeklētājiem, kas nav vienas mājsaimniecības locekļi.

Kompānijas, kas ir lielākas par sešām personām, tiks sēdinātas līdzās, bet pie atsevišķiem galdiem, ievērojot distanci.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!