Šā gada pilsētas svētku tēma ir leģendas, ko sagatavotajos ēdienu nosaukumos radoši iekļāvuši arī Rīgas svētku restorāna dalībnieki. Piedāvājumā atrodami ēdieni ar tādiem nosaukumiem kā "Maira Brieža tako", "Meitene ar pērļu austeri", "Rīgas sargu uzkoda", "Dāvana vientuļam vīrietim", "Īsa pamācība grilēšanā", "Bālās jumpravas saldējums" un citi.
Šogad svētkos piedalās "Restorāns 3", "Avalon", "B-Bārs", "Bibliotēka No.1", "Entresol", "Eqqus", "Ferma", "Kaļķu vārti", "Kolonāde. Mūsu stāsti.", "Le dome", "MUUSU", "Osta"/ "Garage", "Stage 22", "Tinto", "Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā".
Portāls "Delfi" piedāvā ieskatu šajos gardēžu svētkos:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit