Foto: DELFI
1. jūnijā tika atklāta tirdzniecības centra "Spice" rīkotā ielu ēdienu festivāla sezona, priecējot gardēžus ar jaunām garšām no visas pasaules, dažādām muzikālām un radošām aktivitātēm, kā arī patīkamiem pārsteigumiem. Turpmāk "Street Food" festivāls pie "Spices" A ieejas notiks katru mēnesi, līdz pat rudens sākumam.

Festivāla apmeklētājiem bija iespēja nogaršot gardus ēdienu un dzērienus ko piedāvāja "Desrainis 24", "Gustame Churros", "Tatti burbuļvafeles", "Urban fried", "Van Coffee", "Kebab factory", "El Santo X", "Charlestons", "Salds", "Karafeļu banda", "Cafe Hugo" un "Bārs".

Bija padomāts arī par dažādām bezmaksas izklaides lielajiem un mazajiem apmeklētājiem. Festivālā uzstājās Latvijas hiphopa pamatlicējs Ozols, iespaidīgus BMX freestyle trikus demonstrēja apvienība "Green Trials", bet par ziepjūdens burbuļu šovu parūpējās "Mārtiņa burbuļi". Savukārt sportiskās aktivitātes organizēja "Sportland" un futbola skola "Metta", bet radošām izklaidēm varēja nodoties, darinot pop-art nozīmītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!