Foto: Kaspars Filips Dobrovolskis

Sestdien, 25.maijā, Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros pozitīvu emociju piepildīts norisinājās “Saldējuma festivāls". Dzintaru pludmalē pulcējās desmitiem tūkstošu saldējummīļu, lai baudītu koncertus, piedalītos dažādās interesantās aktivitātēs, un, protams, arī našķētos ar saldējumu.

Kopīgiem spēkiem septiņu stundu laikā gardēži pieveica trīs tonnas saldējuma. Izvēle nebūt nebija vienkārša, jo pašmāju ražotāji piedāvāja vairāk kā 100 dažādus saldējuma veidus.

Visas dienas garumā notika daudzveidīgas izklaides un aktivitātes, kā arī baudīt saldējumu bija iespējams lieliskas mūzikas pavadījumā. Par jaudīgāko koncertu kļuva pašmāju slavenās grupas “Bermudu Divstūris” uzstāšanās.

Festivāla ietvaros tika prezentēts īpašais “Jūrmalas dzintara saldējums”, kas šovasar būs ekskluzīvi nopērkams tikai Jūrmalā. Turpinot pērn aizsākto tradīciju, notika arī balsošana par nākamā gada Jūrmalas saldējuma garšu. Vairāki simti jūrmalnieku un pilsētas viesu piedalījās četru dažādu garšu degustēšanā, par uzvarētāju izvēloties saldējumu ar nosaukumu “Jūrmala iedvesmo” - plombīru ar šokolādes mērci un cepumu gabaliņiem.

Lūk, foto ieskats festivāla saldākajos mirkļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!