Foto: DELFI
Esplanādē 4. augustā aizvadīts jau otrais Rīgas Burgeru festivāls, apmeklētājus pārsteidzot ar īpašām, interesantām un vēl neredzētām burgeru variācijām, ko sarūpēja 20 gardēžu iecienīti restorāni un burgernīcas. Visas dienas garumā notika arī dažādas jautras aktivitātes, bija iespēja piedalīties konkursos, kā arī baudīt atspirdzinošus dzērienus un lielisku festivāla atmosfēru.

Rīgas Burgeru festivāls ir bezmaksas pasākums. Pirmais festivāls 2017. gadā notika Doma laukumā, bet šogad pasākums bija ievērojami lielāks, košāks un vēl garšīgāks, un arī tā norises vieta bija īpaša – Esplanāde – pati Rīgas sirds, kur vakara noslēgumā bija gana daudz vietas arī karstām dejām.

Pa dienu festivāla teritorijā norisinājās dažādas aktivitātes. Bija pieejami amerikāņu futbola un beisbola stendi sporta cienītājiem, iespēja satikt motokluba “Ogres rēgi” pārstāvjus, kā arī citas interesantas aktivitātes. Tika izvēlēts arī festivāla labākais burgers, kura vērtēšanā iesaistījās gan apmeklētāji, gan žūrija, kā arī notika lielās burgeru ātrēšanas sacensības.

Lūk, foto ieskats otrā Rīgas Burgeru festivāla norisē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!