Foto: Shutterstock

Portāls Tasty.lv un vadošais garšvielu zīmols Ziemeļeiropā - Santa Maria - izaicina gardēžus! Pārbaudi savas zināšanas par garšvielu karali - piparu un tā daudzveidību, atbildi pareizi uz pieciem āķīgiem jautājumiem un laimē īsti piparotu dāvanu!

Uzvarētāju - vienu veiksmīgāko, kuru izlozēsim no visiem pareizi atbildējušajiem konkursa dalībniekiem, paziņosim otrdien, 12.augustā, portālā Tasty.lv, kā arī personīgi, sūtot ziņu uz konkursam reģistrēto e-pasta adresi.

Konkursa uzvarētājam Santa Maria dāvina garšvielu karaļa – pipara - dažādus veidus, iepakojumus un kombinācijas, ar kurām varēs piešķirt vairāk garšas savām ikdienas maltītēm!

Konkurss noslēdzies, apsveicam Elitu Cauni!

Par Santa Maria

Santa Maria - tā ir etnisko ēdienu virtuve un garšvielas. Ziemeļeiropas vadošais garšvielu zīmols Latvijā piedāvā vairāku kategoriju produktus – garšvielas un garšaugus, Āzijas un Tex Mex produktus.

Aromātiskajos Santa Maria produktu plauktos veikalos var atrast bagātīgu garšaugu un garšaugu maisījumu, tīro garšvielu un garšvielu maisījumu, kā arī dažādu veidu piparu piedāvājumu, marinādes, universālo eļļu un garšvielu maisījumus gaļas marinēšanai.

Gardas Teksasas un meksikāņu ēdienu sastāvdaļas - tortiļas, kraukšķīgi kukurūzas čipsi, tako mērces, salsas, kā arī tradicionālie garšvielu maisījumi - piešķirs ēdienam raksturīgo garšu. Interesantie ēdieni ir veselīgi un krāsaini, pie tam nav īpaši asi. Šos ēdienus ir viegli pagatavot, tie rosina kaisli, atdodot daļu savas saulainās dvēseles, ja vien esat gatavi jauniem, neatkārtojamiem iespaidiem.

Thai virtuves produkti – īpašās mērces, kokosriekstu pienu, garšvielu maisījumus tradicionālajiem vok ēdieniem un garšvielu maisījumus zupu pagatavošanai taizemiešu gaumē - palīdzēs ieekonomēt laiku, lai veselīgā maltīte taptu ātri un viegli. Bet pats galvenais – visus taizemiešu produktus var izmantot ikdienas ēdiena dažādošanai, bagātināšanai un neatkārtojamu garšas nianšu piešķiršanai.

Izmēģinot Santa Maria India produktus, uzzināsiet, ka patiesībā indiešu ēdienu pagatavošana ir daudz vienkāršāka nekā sākumā liekas. Ēdieniem nepavisam nav jābūt dedzinoši asiem, bet savdabīgās ingvera, kanēļa, ķimeņu un koriandra garšu nianses jūs noteikti sajutīsiet.

Santa Maria lielākā kaislība ir lieliskas garšas atklāšana!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!