Foto: Latvijas balzams AS
24. novembrī Rīgā notiks jau otrais starptautiskais bārmeņu konkurss ''Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016'', kurā bārmeņi no 14 dažādām pasaules valstīm sacentīsies par labākā Rīgas Melnā Balzama kokteiļu meistara titulu. Šie pavisam noteikti būs cilvēki, kas zina, kā patiesi labi pagatavot, pasniegt un izbaudīt dzērienu. Vai to zini tu?

Bārmeņi zina, ka ideāla dzēriena noslēpuma pamatā ir dažas vienkāršas patiesības. Viena no tām – katrs dzēriens jāmalko no tam piemērotas glāzes. Viena glāze palīdz ''atmosties'' dzēriena aromātam, cita – uzturēt ideālo temperatūru. Vai zini, kura glāze kuram dzērienam ir vislabāk piemērota?

Vēl pirms bārmeņu konkursa aicinājām pārbaudīt savas zināšanas laimēt divus ielūgumus uz ''Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016'' uzvarētāju apbalvošanu un tai sekojošo kokteiļballīti klubā "Crystal Club" 24. novembrī!

Nu konkurss noslēdzies un izlozes kārtībā noskaidrots, ka uzvarējusi ir Diāna (dianago*@inbox). Apsveicam! Informācija par balvas saņemšanu nosūtīta uz konkursam reģistrēto e-pasta adresi.

Konkursa jautājumi un pareizās atbildes:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!