Foto: Publicitātes foto
Pirmssvētku laikā uz mirkli jāapstājas, lai atvilktu elpu un vēl pilnvērtīgāk varētu izbaudīt Ziemassvētku brīnumu! Viens no variantiem - doties vakariņot ārpus mājas uz kādu mierīgu kafejnīcu vai restorānu.

Par soli tuvāk šādai atpūtai pilnīgi noteikti ir Alise Vecozola, Kirils Kozlovs un Signe Dance, kas izrādījušies veiksmīgākie konkursā par restorānu "Aqua Luna"! Viņi savā īpašumā iegūst pa dāvanu kartei 20 latu vērtībā, kas ļaus baudīt restorāna "Aqua Luna" šefpavāra Ginta Aizupieša radītos izsmalcinātos ēdienus, oriģinālās uzkodas un vieglos desertus. Apsveicam! Informācija par balvas saņemšanu tiks nosūtīta uz jūsu norādītajām e-pasta adresēm.

Pareizās atbildes uz jautājumiem:

  • Kurā valstī restorāns "Aqua Luna" iegādājas svaigu lasi, lai pagatavotu laša steiku ar garneļu kotletīti? Skotijā
  • Kā sauc pasaulē populāru pavāru, kurš strādājis vairākos "Michelin" zvaigžņu restorānos, piedalījies slavenajā TV šovā "Šefpavārs" ("MasterChef") un palīdzējis restorānam "Aqua Luna" izveidot ēdienkarti Eiropas un Āzijas garšu pasaules noskaņās? Kenijs Bernerts
  • Attēlā bija redzama olīva.

Kopumā konkursā piedalījās 377 lasītāji, no kuriem 109 bija atbildējuši pareizi uz visiem trijiem jautājumiem. Paldies visiem par piedalīšanos un tiksimies jaunā konkursā jau pavisam drīz!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!