"Tasty.lv", "Tūrismagids.lv" un "Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014" sadarbībā ar saldējumu "Ekselence" un "Live Riga" piedāvā labāko restorānu prognožu konkursu.

Jau novembra beigās tiks paziņoti 2014.gada 30 labākie restorāni Latvijā, un portālu "Tasty.lv" un "Tūrismagids.lv" lasītāji aicināti prognozēt, kuri trīs Latvijas restorāni šogad ierindosies pirmajās trīs vietās!

Konkursa noteikumi ir pavisam vienkārši: prognozējiet, kuri trīs restorāni iekļūs labāko trijniekā un kādā secībā tie ierindosies?

Jūsu prognozes tiks pieņemtas līdz 12. novembrim!

Veiksmīgākos prognozētājus noskaidrosim novembra beigās, kad tiks paziņoti "Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014". Precīzāko prognožu autors varēs baudīt izcilas vakariņās divatā kādā no šī gada TOP 30 labākajiem Rīgas restorāniem, kā arī tiks pie kārdinoši gardas "Ekselence" saldējumu izlases. Ar "Ekselence" saldējumiem našķēties varēs arī otrās un trešās vietas ieguvēji. Uzvarētājus paziņosim novembra beigās "Tasty.lv" un "Tūrismagids.lv", kā arī sazināsimies personiski, sūtot ziņu uz konkursā reģistrēto e-pasta adresi.

Gadījumā, ja precīzu prognožu autori būs vairāki, laimīgos uzvarētājus noskaidrosim izlozē.

$quiz_address = "receptes@delfi.lv"; $subject = "Restorāni: $A-$B-$C"; include "/www/htdocs/woman/includes/articleincludes/formstart.inc"; ?>

Nosauciet trīs restorānus, kas, jūsuprāt, būs šī gada TOP 3 restorāni Latvijā:



include "/www/htdocs/woman/includes/articleincludes/formend.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!