Foto: Shutterstock
Bagātīgais ražas laiks liek sasparoties, lai pēc iespējas radošāk un gardāk pagatavotu rudens labumus. Kartupeļi, burkāni, ķirbji, āboli, kāposti, pīlādžogas un citas veltes ļauj izbaudīt rudens garšu. Padalies ar savu iecienītāko rudens recepti un, iespējams, tieši tu 11. novembrī varēsi piedalīties Dabas saldumu maģijas kūku meistarklasē bez maksas, lai lieliskās kūku meistares Ilzes Kupčes vadībā iemācītos pagatavot krāšņo kūku "Sarkanais samts", ko mēdz saukt arī par "Sarkano velvetu".

Iedvesmo citus ēdienkartes atsvaidzināšanai un jaunām garšu kombinācijām! Ķirbju pankūkas vai kartupeļu sacepums. Dzērveņu kūka vai ābolu ievārījums. Kāpostu tīteņi vai ābolu plātsmaize. Rudens iecienītāko ēdienu saraksts ir nebeidzams, un katram ir sava īpašā recepte, kā tos pagatavot atbilstoši savai gaumei. Aicinām padalīties ar savu gardo recepti un tās pagatavošanas knifiņiem, jo ikviens, kurš atsūtīs recepti un paša uzņemtu fotogrāfiju, saņems 5 eiro atlaides kodu dalībai meistarklasē, bet divu kārdinošāko recepšu autori varēs bez maksas piedalīties īpašajā "Tasty" Dabas saldumu maģijas lasītāju kūku meistarklasē Mārupē.

Lai piedalītos konkursā, sūti savu recepti un ēdiena bildi uz receptes@delfi.lv ar norādi "Konkursam" līdz 31. oktobrim (ieskaitot). Konkursam atsūtītās receptes un fotogrāfijas var tikt publicētas "Tasty" pavārgrāmatā. Konkursā netiks pieņemtas receptes, kurām pievienotas internetā aizlienētas bildes.

Divus kārdinošāko recepšu autorus, kuri varēs kūku meistarklasi apmeklēt bez maksas, noskaidrosim 1. novembrī. Visi, kuri būs iesūtījuši receptes, saņems arī atlaides kodu dalības maksai "Tasty" Dabas saldumu maģijas kūku meistarklasē, kas notiks 11. novembrī plkst. 19.00, Mārupē, Gerberu ielā 11. Meistarklases ilgums divas stundas, tā tiks fotografēta un filmēta.

Dalības maksa meistarklasē ir 25 eiro. Ievērojot valstī noteiktos Covid-19 drošības pasākumus, apmeklējot meistarklasi, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā.

Lai pieteiktos meistarklasei, raksti uz receptes@delfi.lv. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc neatliec pieteikšanos uz pēdējo brīdi. Pieteikšanās līdz 2. novembrim.

Dzīvo garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!