Foto: DELFI
9.novembrī Rīgas Centrāltirgū gaidāma īpaša degustāciju diena, kuras laikā ikviens tirgus apmeklētājs varēs nogaršot tos gardumus, kurus ikdienā redzam uz tirdzniecības letēm, bet līdz šim neesam izšķīrušies iegādāties.

Visas dienas garumā Centrāltirgus pārdevēji piedāvās nogaršot savu produkciju. Akcijā iesaistījušās tirdzniecības vietas varēs atpazīt pēc īpašajām "Gardo dienu" uzlīmēm, "Tasty.lv" ziņo Rīgas Centrāltirgus pārstāvis Ivars Jakovels.

Tāpat tirgū no 8. līdz 10.novembrim notiks īpašais Mārtiņdienas tirgus, kurā varēs iegādāties gan pēc labākajām tautas tradīcijām mājās gatavotus produktus, gan praktiskus un elegantus amatnieku izstrādājumus.

Piektdien, 8.novembrī, no plkst. 11 līdz 15 sakņu paviljonā notiks īpašs pasākums, kurā tiks skaidrota pilngraudu produktu nozīme uzturā. Ikviens varēs konsultēties pie uztura speciālistiem un gūt informāciju par to, kā pagatavot pulngraudu produktus, piedalīties dažādu brokastu pilngraudu pārslu degustācijā, kā arī piedalīties konkursā "Mājas recepšu siena", sacenšoties par interesantāko recepti, kurā izmantoti dažādi pilngraudu produkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!