Ābolu raža burciņā – no zaptes līdz kompotam: 12 receptes ziemai
Foto: Shutterstock kolāža

Ziemā, kad veikalu plauktos vaskā glancētos sānus spīdinās no aizjūras atceļojušie, bieži vien bezgaršīgie augļi, būs patīkami izcelt no pieliekamā krājumiem aromātisku ābolu zapti, maigu biezeni ar iebiezināto pienu vai izķeksēt no kompota burkas Latvijas vasaras garšām pievilgušu pašmāju ābolīti.
Tādēļ, lai palīdzētu tev saglābt šī gada brango ražu garajai ziemai, parakņājoties "Tasty" apcirkņos, sarūpējām 12 receptes sārtvaidžu ieburkošanai. Lai labi garšo!

Source

Tasty

Tags

Konservēšana Āboli Ievārījums
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form