Zaļu tomātu ieburkošana: 13 receptes dobēs un siltumnīcās izlolotās ražas glābšanai
Foto: Shutterstock

Tevi pārņēmušas bažas, ka, līdz ar vēsāku un mitrāku laikapstākļu iestāšanos daļa tomātu ražas var aiziet postā, bumbuļiem tā arī nepaspējot nogatavoties līdz vajadzīgajai nokrāsai? Nebēdā, jo, izrādās, konservēt var ne tikai sarkanos, dzeltenus vai oranžus tomātus, arī zaļie ir lieliski piemēroti dažādiem ziemas salātiem, marinēšanai un pat ievārījumiem.

Pieredzējuši dārznieki iesaka zaļos tomātus salikt vienā kastē un daļēji nogatavojušos tomātus atsevišķā kastē, un abas glabāt tumšā vietā. Vēlams apsegt kastes ar avīzi, jo šādā veidā tomāti ne tikai nogatavosies, bet arī saglabāsies ilgāku laiku. Un tieši kastes būs vispateicīgākās, jo grozos, plastmasas kastēs un bundžās tomāti saspiedīsies. Te meklē citus noderīgus padomus, kā pareizi nogatavināt zaļus tomātus, bet zemāk atradīsi 13 lieliskas idejas radošai zaļu tomātu ieburkošanai.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form