Foto: Publicitātes foto
Diēta nenozīmē, ka jāatsakās no savām iecienītajām uzkodām, pat ja tie ir frī kartupeļi. Rīkojies gudri - pagatavo kartupeļus figūrai draudzīgā veidā un baudi ar krēmīgu avokado mērcīti, nebēdājot par liekām kalorijām.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgkartupeļi1 olas baltums pēc garšas"Vegeta Natur" kraukšķīgiem kartupeļiem1 mīksts avokado200 mlbezpiedevu jogurts1 ķiploka daiviņa pēc garšas"Vegeta Natur" salātiem

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru. Kartupeļus kārtīgi nomazgā, noberž un sagriež salmiņos vai daiviņās.

Foto: Publicitātes foto
2

Olas baltumu atdala no dzeltenuma. Baltumu sakuļ gaisīgās putās, pievieno kartupeļiem un iemaisa.

Foto: Publicitātes foto
3

Kartupeļus vienmērīgā kārtā izklāj uz plāts un liek krāsnī. Cep aptuveni 10-15 minūtes (ņemot vērā katras krāsns īpatnības), līdz kartupelīši ir kļuvuši zeltaini.

Foto: Publicitātes foto
4

Kamēr kartupeļi cepas, pagatavo mērci.

Foto: Publicitātes foto
5

Avokado pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu, liek bļodiņā. Pievieno bezpiedevu jogurtu, caur spiedi izspiestu ķiploka daiviņu un garšvielu salātiem. Visu sablendē viendabīgā masā.

Foto: Publicitātes foto
6

Kartupeļus izņem no krāsns, pārkaisa ar garšvielu kartupeļiem un pasniedz ar avokado mērci.

Foto: Publicitātes foto

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!