Foto: Shutterstock

Šķiet, kas gan grūts var būt – sagriezt papriku. Tomēr arī šī dārzeņa sagriešana tā, lai neveidotos lieli atgriezumi, mēdz būt piņķerīga. Lūk, veids, kā papriku sagriezt tā, lai process aizņemtu pavisam nelielu brīdi, bet atkritumu urnā nonāktu mazāk atgriezumu!

1. Vispirms paprikai nogriež abus galus aptuveni puscentimetra biezumā.

2. Pēc tam papriku pārgriež sānos un atver – gluži kā grāmatu.

3. Kad tas izdarīts, atliek izgriezt paprikas serdi ar sēkliņām.

4. Paprikas cepurītei ar īkšķiem izspiež zaļo kātiņu.

Un viss, paprika veikli ir pārgriezta un gatava kapāšanai smalkos salmiņos, kubiņos vai kā citādi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!