Lieliski burgeri dārza grila ballītei: padomi, kā to panākt
Foto: Shutterstock

Burgeri asociējas ar ātro uzkodu restorāniem, kuros tos paķert un ēst pa ceļam. Bieži vien pliekani un neizteiksmīgi, tādi kuri klasificējami kā neveselīgi, jo nav zināms, kāda ir katra produkta izcelsme. Taču laiks, kad garšīgos gaļas (un ne tikai) plācenīšus baudīt ārpus mājas, ir garām. Brīvdienās noteikti ir vērts iekurt grilu, sagatavot svaigas gaļas kotletes, apgrauzdēt maizītes un pagatavot amerikānisko ēdienu pašam.

Source

Tasty

Tags

Baudi vasaru! Sarakstu karuselis Baltmaize Baziliks Bietes Cūkgaļas maltā gaļa Garšvielas un garšaugi Graudu maize Gurķi Jēra gaļa Ķiploki Lapu salāti Liellopa maltā gaļa Maltā gaļa Pētersīļi Piens Siers Sīpoli Spināti Tomāti Vistas fileja Gaļas ēdieni Uzkodu mērces
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form