Foto: Shutterstock /Privātais arhīvs kolāža
Ne visi gada nogales svētku birumā ir spējuši saglabāt rakstura stingrību, lai, sekojot uztura speciālistu ieteikumiem, atteiktos no vēl vienas cepeša šķēles, mammas gardā rasola papildporcijas vai sievasmātes ceptās medus kūkas gabala. Lai izdotos veiksmīgi atgūties pēc brangajiem svētku mielastiem, iesakām pagatavot kādu no 12 zupām, ko ļaudis dažādās pasaules malās ceļ galdā, lai spēcinātu miesu un garu pēc lustīgām svinībām.

Gruzīnu harčo, franču sīpolzupai, ungāru gulašam, vjetnamiešu pho – katrai no tām ir savi gatavošanas knifiņi, tādēļ mūsu sagatavotajā izlasē uzzināsi ne tikai to, kādi produkti nepieciešami, lai pagatavotu šīs gardās zupas, bet arī dažādus vērtīgus pieredzējušu saimnieču, nozares profesionāļu un pārbaudītu interneta resursu padomus un ieteikumus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!