Olīvas ar apelsīniem, āboli ar sīpoliem un citas varbūt īpatnējas, bet tomēr ideālas garšu kombinācijas
Foto: Shutterstock

Mēs visi zinām, ka ir lietas, kas perfekti sader kopā, – tomāti ar baziliku, lasis ar citronu, burkāni ar zaļajiem zirnīšiem. Šis saraksts varētu būt bezgalīgs, jo dzīves laikā, gatavojot un eksperimentējot arvien vairāk, mēs iemācāmies ideālas kombinācijas.

Tomēr teicamai garšai svarīgi ir kombinēt tādas sastāvdaļas, kas savstarpēji kontrastē. Ne velti rabarberi tik lieliski garšo saldajos ēdienos. Onegreenplanet.org apkopojuši dažas iepriekš maz dzirdētas kombinācijas, kuras pirmajā mirklī šķiet visai apšaubāmas, bet kas to būtu domājis, – kopā sader ideāli!

Source

Tasty

Tags

Sarakstu karuselis Šokolāde Āboli Karijs Olīvas Šokolāde
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form