
Ak, šī burvīgā vista! Būdama viena no visvieglāk pagatavojamajām gaļām, kas nav ilgi jāmarinē, tai var izmantot visdažādākās garšvielas, kā arī pasniegt gan vārītu, gan ceptu, gan grilētu, vista diezgan pašsaprotami ir iekarojusi mūsu virtuves. Tomēr arī vistas krūtiņas, filejas gabaliņus, stilbiņus un citas daļas ir viegli sabojāt. Tāpēc esam apkopojuši dažus likumus, kuri jāievēro, lai tava vista vienmēr būtu maiga, sulīga un garda.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Tags
Sarakstu karuselis0
Vistas stilbiņi
0
Vistas fileja
0
Garšvielas un garšaugi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.