Pieci vienkārši marinēšanas padomi, lai cūkgaļas šašliks izdotos ideāls
Foto: Shutterstock

Šašlika gatavošana vasaras sezonā ir svēta lieta – gaļa tiek sagatavota laikus un grilēšana plānota teju visu nedēļu. Lai grilētie cūkgaļas gabaliņi būtu tik gardi, ka mēli var norīt, ir dažas lietas, ko vērts iegaumēt vai lieku reizi sev atgādināt.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Tāpēc portāls "Tasty" apkopoja piecus zelta vērtus likumus, kas palīdzēs kļūt par īstu lietpratēju šajā jomā. No svara ir ne tikai tas, ka cūkgaļa ir svaiga un no laba cirtuma, bet arī tas, kā gaļu marinē.

Tags

Sarakstu karuselis Cūkgaļa Gaļa Marinēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form