Foto: Shutterstock

Nav noslēpums, ka banāns ir viens no gardākajiem augļiem un lieliski garšo pievienots ne tikai putrām, bet arī pankūkām ar šokolādes krēmu. Mēs esam atraduši interesantu un neredzētu veidu, kā tas var kalpot kā deserts, pievienojot vien dažas sastāvdaļas

Kā redzams video – ņem banānu, iegriez tajā nelielu kabatiņu, un saliec vidū šokolādes un zefīra gabaliņus. Ietin banānu folijā un liec cepeškrāsnī cepties 180 grādos uz dažām minūtēm.

Kurš teicis, ka fantastiskam desertam ir jābūt sarežģītam? Varbūt rezultāts no ārpuses neizskatīsies ārkārtīgi pievilcīgs, taču pildījums atsvērs visu – ņem karoti un ēd karsto banānu ar izkusušu šokolādi un ķepīgi gardo zefīru. Tasty.lv ieteikums - pasniedzot, apkaisi banānu ar kokosriekstu skaidiņām.

Bet ja ar šo neiekārdinājām, piedāvājam dažas receptes, kurās banāns ir pagatavots nedaudz citādāk:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!