20 fiksās idejas, kā izmantot kausēto sieru darbdienu maltītēm
Foto: Shutterstock

Kausētais siers ir universāls produkts, ko var izmantot ne tikai smērēšanai uz maizes, bet arī ātru darbdienu vakariņu pagatavošanai – to var gan pievienot zupām, sautējumiem un sacepumiem, gan pagatavot ņammīgu siera mērcīti, ko pasniegt ar kartupeļiem, makaroniem vai rīsiem. Ja vēlies baudīt pavisam ātru maltīti, kausēto sieru vari izmantot kā lavaša pildījumu, papildinot to ar citām garšīgām sastāvdaļām.

Bet, ja vēlies panašķoties, pagatavo kausētā siera vafeles, sāļos kēksiņus vai ļoti ātros speķa pīrādziņus.

Kausēto sieru vēsture ir ļoti sena, jo pirmo kausēto siera kārbiņu tirgoja 1911. gadā Vācijā. Tas bija Ementāles kausētais siers. Mūsdienās veikalos iespējams iegādāties dažādus kausētos sierus, turklāt daudzi no tiem jau ir papildināti ar dažādām garšām un piedevām.

Tev atliks tikai izraudzīties savai gaumei tīkamāko sieru, lai jau šovakar pat vakariņās pagatavotu kādu no "Tasty" piedāvātajām receptēm ar kausēto sieru "galvenajā lomā". Mēs apsolām – būs garšīgi!

Source

Tasty

Tags

Ēdiens Siers Kausētais siers Pusdienas Vakariņas
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form