Ar burkāniem, spinātiem un pat saldo kartupeli: 14 sulīgas tortes un kūkas no dārza veltēm
Foto: Shutterstock kolāža/Publicitātes foto kolāža

Esam pieraduši bietes, burkānus un spinātus izmantot tikai sāļajos ēdienos, bet velti. Laiks izmēģināt ko jaunu, jo dārza veltes lieliski iederas arī kūkās, tortēs, kēksiņos un citos saldajos cepienos, piešķirot kārumiem gan piesātinātu krāsu, gan īpaši sulīgu tekstūru. Lai tu varētu par to pārliecināties, izvēlējāmies 14 receptes no "Tasty" apcirkņiem - gan pavisam vienkāršas, kas būs spēkam pat iesācējiem, gan izsmalcinātas tortes, kas darīs godu pat pieredzējušiem konditoriem. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form