Galvenajā lomā – zivs un jūras veltes! Pārbaudītas receptes, ko novērtēs arī skeptiķi
Foto: Shutterstock

Brīvdienas ir domātas tam, lai tās izbaudītu pilnībā un svinētu ģimenes lokā. Ar skaisti klātu galdu, smiekliem un jokiem un bagātīgu maltīti. Un, ja piemājas veikalā saldētajām jūras veltēm tiek piedāvāta ievērojama atlaide, daudz nedomā, ķer lielo lomu! No "Tasty" apjomīgā recepšu arhīva esam izvēlējušies vairākas zivs un jūras produktu receptes, ko atzinīgi novērtēs arī tie, kas ikdienā neizvēlas šādus ēdienus.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Restorāna cienīgu maltīti baudi, pagatavojot mīdijas baltvīna mērcē ar ķirštomātiem un čorizo. Lieliski garšos garneles ar ķiplokiem un papriku saldajā krējumā. Izmēģini aromātisko lasi ar pesto un siera cepurīti vai fritētus tīģergarneļu kumosiņus ar ķiploku majonēzi. Lai izdodas garšīgi!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.