Foto: Shutterstock
Maltīte būs ilga, jo brīvdienās ir laiks pa īstam sanākt kopā un palutināt ģimeni ar ko neparastu un īpaši gardu. Ja baudām, tad no visas sirds. Ar svētku galda noformējumu, skaistiem traukiem un dekoriem, smaržīgiem ziediem vāzē un lieliskiem, daudzveidīgiem ēdieniem kā no restorāna. "Tasty" iesaka receptes bagātīgai trīs kārtu maltītei, ko baudīt svētku brīvdienās.
Uzkoda
Cepts kamambērs ar rozmarīnu un apelsīna miziņu

Pamatēdiens
Sulīgs cūkas cepetis, dekorēts ar ananasiem un kokteiļķiršiem
Krāsnī cepti jaunie kartupelīši ar rozmarīnu
Pavasarīgi lapu salāti ar redīsiem un lakšiem

Deserts
Tiramisu pēc itāliešu saimnieces receptes

Dzērieni
.Kafija ar čili, cukuru, kakao un kanēli, aromatizēta ar rumu, pasniegta ar saldo krējumu, greznota ar tumšās šokolādes skaidiņām
Citronu bole ar rozmarīnu

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!