Iemesls kūkai – brīvdienas. Ducis vienkāršu recepšu bez cepšanas
Foto: Shutterstock

Ja mājās nav cepeškrāsns vai vienkārši negribas atkal stāvēt pie plīts, pagatavo kūku bez cepšanas! Kūkas vienmēr uzlabo noskaņojumu, piešķir dienai svētku sajūtu, un mājinieki būs sajūsmā par gardo kārumu. Vismaz trīs iemesli, lai pagatavotu kūku! "Tasty" no sava arhīva izvēlējās idejas, lai tu varētu iedvesmoties savai īpašajai kūkai.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Karaliskā šokolādes kūka ir variācija par tik iecienīto un gardo "Saldo bruneti", kuru vari papildināt ar riekstiem un marmelādi. Īpaši garda izdosies banānu kūka "Banoffee", ko bagātina vārīts iebiezinātais piens un saldais krējums. Noteikti neliks vilties arī vienkāršā prjaņiku kūka ar banāniem un krējumu, ko var uztapināt nieka desmit minūtēs, ja vien visas sastāvdaļas ir pa rokai.

Izmēģini siera kūku ar cepumu un sviesta pamatni, gardu krēmsiera un kondensētā piena pildījumu un vīnogām pa vidu. Lai labi garšo!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form