Leģendārā 'Cielaviņa': 5 recepšu versijas par latviešu kulta kārumu
Foto: DELFI/Privātais arhīvs/Anda Krauze kolāža

Torte "Cielaviņa" nenoliedzami ir viens no iecienītākajiem pašmāju konditoru meistarstiķiem. Trekns šokolādes krēms, kraukšķīgi rieksti un trauslas bezē kārtas – visi zina, ka tās griežot pārvērtīsies saldu drupaču kaudzē, ko pēc tortes pieveikšanas varēs šķīt iekšā ar karoti pa taisno no tortes papīra paliktņa. Vēl gardāka"Cielaviņa" būs, ja pagatavosi saviem spēkiem. Lūk, piecas saldas recepšu variācijas iedvesmai!

Mājās gatavotas tortes priekšrocības ir tādas, ka varēsi izvēlēties sev tīkamākās proporcijas – piebērt bezē kārtām tā pavairāk riekstu, turklāt tieši tos, kas tev garšo vislabāk, un uzziest brangāku šokolādes krēma kārtu – tieši tik biezu, cik vienmēr ir kārojies.

Mūsu kolekcijā cielaviņmīļi atradīs ne vien padomus, kā uzmeistarot klasisku torti, bet arī mini "Cielaviņu", ruletes un viegli sagriežama "Cielaviņas" vainaga receptes.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form