Foto: DELFI/Privātais arhīvs/Anda Krauze kolāža
Torte "Cielaviņa" nenoliedzami ir viens no iecienītākajiem pašmāju konditoru meistarstiķiem. Trekns šokolādes krēms, kraukšķīgi rieksti un trauslas bezē kārtas – visi zina, ka tās griežot pārvērtīsies saldu drupaču kaudzē, ko pēc tortes pieveikšanas varēs šķīt iekšā ar karoti pa taisno no tortes papīra paliktņa. Vēl gardāka"Cielaviņa" būs, ja pagatavosi saviem spēkiem. Lūk, piecas saldas recepšu variācijas iedvesmai!

Mājās gatavotas tortes priekšrocības ir tādas, ka varēsi izvēlēties sev tīkamākās proporcijas – piebērt bezē kārtām tā pavairāk riekstu, turklāt tieši tos, kas tev garšo vislabāk, un uzziest brangāku šokolādes krēma kārtu – tieši tik biezu, cik vienmēr ir kārojies.

Mūsu kolekcijā cielaviņmīļi atradīs ne vien padomus, kā uzmeistarot klasisku torti, bet arī mini "Cielaviņu", ruletes un viegli sagriežama "Cielaviņas" vainaga receptes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!