Foto: Shutterstock
Tas, ka šobrīd nevari apmeklēt savu iecienītāko brančošanas vietu, nenozīmē, ka ir jāatsakās no ģimenes tradīcijas baudīt nesteidzīgas brīvdienu brokastpusdienas. Pašu spēkiem sarūpēts brančs ir lieliska ideja garšīgai laika īsināšanai, tādēļ piedāvājam receptes brangam mielastam, kuras noteikti noderēs apzinīgajiem mājās palicējiem.

Uz galda vari likt gan aukstās, gan siltās uzkodas. Tie var būt dažādi olu ēdieni, kūpinātas un ceptas zivis, pastētes, pankūkas, maizītes un sacepumi. Noteikti parūpējies, lai netrūktu arī dārzeņu un augļu.

Ir tik daudz dažādu gardumu, ko nobaudīt, tomēr nepārspīlē – pietiks, ja izvēlēsies vienu pamatēdienu, piemēram, sātīgu sāļo sacepumu vai bagātīgu omleti, ko pasniegt ar svaigajiem salātiem, desertā piedāvājot pankūkas vai vafeles ar dažādiem saldiem vai sāļiem papildinājumiem.

Neaizmirsti arī par svaigi spiestām sulām, veselīgiem smūtijiem, kafiju un tēju, jo brančošanas jēga ir ne tikai mielasts, bet arī jauka, draudzīga sēdēšana, laiska kopābūšana un ģimeniskas sarunas.

Lai tevi iedvesmotu, lūk, brančam piemērotu ēdienu kolekcijas no "Tasty" apcirkņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!