Pelmeņi, pankūkas, tīteņi, cepelīni un citi ēdieni, ko pagatavot saldētavas krājumiem
Tasty
Daudzus pusfabrikātus, kas atrodami veikalu saldētavās, mēs varam pagatavot mājas apstākļos, šādi ieekonomējot ģimenes budžetu. Šobrīd, kad daudzi, atrodoties pašizolācijā, meklē idejas radošām nodarbēm, ir īstais brīdis ģimenes spēkus apvienot kāda garda, bet laikietilpīga ēdiena meistarklasei. Satiniet lielāku daudzumu pildīto pankūku, kāpostu tīteņu vai salipiniet tā pavairāk pelmeņu, ar ko papildināt ledusskapja saldētavas krājumus, lai turpmākajās nedēļās kopā varētu baudīt sava darba augļus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit