Baklažānu krēmzupa
Lazanja ar cieto sieru
Vistas filejas rullīši ar kartupeļu biezeni un siera mērci
Cāļa fileja ar sieru un sēņu mērci
Siera omletes rullīši ar spinātiem un rukolu
Raksts tapis sadarbībā ar leģendāro sieru "Džiugas":
DŽIUGAS® - tas ir lielisks siers sarunu laikā! To garšojot, laiks paiet ātri, un sarunas raisās viena pēc otras, priecējot dvēseli. Pat mazs stingrā un cietā siera gabaliņš iepriecina aukslējas ar pikantu stiprumu, vieglu rūgtumu un patīkami sadrūp trauslos kalcija sāļu kristālos. Taču siera dažādas gatavības pakāpes izceļas ar dažādām izsmalcinātām garšām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit