"Karstajos kafijas dzērienos šobrīd populāras ir augu pienu alternatīvas. Cilvēkiem vienkārši garšo. Savukārt bezalkoholiskajos karstajos kokteiļos cilvēki labprāt izvēlas pašmāju garšas – ābolus, dzērvenes, smiltsērkšķi," novērojis "Ezītis miglā" bārmenis Artūrs Mamonovs, piebilstot, ka arī bezalkoholiskais karstvīns ir lieliska iespēja noķert aukstā gadalaika patīkamo sajūtu.
Ierastos dzērienu traukus viņš iesaka padarīt pievilcīgākus – drēgnajos vakaros tos var radīt mājīgākus, "uzvelkot" šallīti. Dekorā var izmantot ogas, augļus, garšaugus – piparmētras, rozmarīnu un timiānu. Artūrs arī novērojis, ka cilvēki arvien biežāk karsto dzērienu līdzņemšanai izmanto savas termokrūzes – krāsainas, atšķirīgas, ar savu raksturu.
Vienu un to pašu dzērienu var padarīt krasi atšķirīgu, pamainot garšvielas. Klasika – kanēlis, bet kāpēc nepamēģināt anīsu vai smaržīgos piparus? Kā ideju bārmenis min kafiju ar čili pipariem.