Foto: Shutterstock
Saldas, krēmīgas, sulīgas kūkas gabals pie kafijas ir burvīgs Ziemassvētku vakariņu nobeigums. Ar kūku ir mazliet jāpadarbojas, bet tas būs tā vērts – pirmkārt, "wow" efekts, jo pašcepta kūka ir liela lieta, otrkārt, ļoti garšīgi, treškārt, uzcepot šovakar, rīt vairs nebūs par to jādomā, atliks tikai vakarā likt galdā.

Ja paveicas, Ziemassvētku vakariņas jau vispār ir tādas – viens lielisks ēdiens seko nākamajam, sākot ar sāļo galu, beidzot ar saldo. Desertu un saldo maizīšu gatavošanas Ziemassvētkos aizņem daudz laika, un kur nu vēl visi pārējie darbi. Tāpēc Ziemassvētku kūka nudien ir īsts glābējs – ietaupa milzumdaudz laika svētku dienā un vakarā ir īsts triumfs.

Patiesību sakot, svētku vakariņām ejot uz beigām, mums daudziem ir vieglas pārēšanās pazīmes, jo nu – viss tik garšīgs, tik garšīgs. Taču gabaliņam pašceptas Ziemassvētku kūkas vai tortes vieta vienmēr atradīsies, tas nu ir skaidrs.

Iedvesmojies no "Tasty" kūku kolekcijas – varbūt kāda no kūkām Ziemassvētku vakarā rotās tavu svētku galdu? Tas būs tā vērts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!