Saldās mājiņas, ātrās kūkas un citi kārumi, ko pagatavot no cepumiem

Saldās mājiņas, ātrās kūkas un citi kārumi, ko pagatavot no cepumiem
Foto: DELFI

Saldummīļiem un kārumniekiem iesakām ar gudru ziņu kādā virtuves plauktā vai atvilktnē allaž turēt pa ķērienam pāris paciņas cepumu "Selga". Tos var izmantot, lai pagatavotu daudzu kopš bērnības iecienītos saldo "desu" vai "kartupeļus", kā arī biezpiena mājiņas, "skudru pūzni", un kārdinošas ātrās kūkas. Iedvesmojoši, vai ne?

Pateicoties garšu dažādībai un parocīgajai kvadrātveida formai, ātro našķu gatavošanai visbiežāk tiek izmantota pašmāju klasika – cepumi "Selga". Tie ir gan piemēroti necepto kūku pamatnei, gan ir lieliska alternatīva tortes biskvīta kārtām, aiztaupot laikietilpīgo un ķēpīgo mīklas gatavošanas procesu.

Tomēr, gatavojot, piemēram, "skudru pūzni" vai citus desertus, kuru receptē paredzēta sasmalcināšana, "Selgu" droši vari aizstāt ar citiem cepumiem – rezultāts jebkurā gadījumā izdosies gardum gards.

Lai saldas brīvdienas!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka