Šašlika alternatīvas latviešu gaumē – no karbonādēm līdz viltotajām 'irbītēm'
Foto: Shutterstock kolāža

Pieturoties pie vecās senču gudrības, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais, piedāvājam latviešu iecienītu gaļas ēdienu receptes kā alternatīvu mūžīgajam šašlikam, kurš popularitāti iemantoja vien 20. gadsimta septiņdesmitajos gados Padomju virtuves globalizācijas ietekmē. Kotletes un karbonādes, galerts un viltotās "irbītes", vārīta mēle un aknu pastēte – tie ir labumi, ko mūsu senči cēluši galdā kāzās, kristībās, apkūlībās un citos lielākos godos, tad kādēļ lai Jāņu mielasts būtu izņēmums? Lustīgu un gardu līgošanu!

Source

Tasty

Tags

Kotletes Tradicionālā latviešu virtuve Cūkgaļas karbonāde Gaļas ēdieni Pastētes, sviests un smēriņi
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form