Iestājoties rudenim un drēgnam laikam, ēdienkartē ierakstās sildošas zupas: sātīgas, kalorijām bagātas un sildošas. Tādas, lai pēc viena šķīvja iztukšošanas var aizmirst par izsalkumu un salšanu uz vismaz pāris stundām.

Šajā izlasē – deviņas tādas zupu receptes no visas pasaules: izcili garda sīpolu zupa no Francijas, tradicionālā zivju zupa uha, spēcinošais eliksīrs jeb vjetnamiešu iecienītā pho zupa, gruzīnu virtuves lepnums – harčo, uzbeku lagmans, kreftīgs un biezs ukraiņu borščs, ungāru gulašzupa un bonusā vēl viena ideja no Gruzijas – sildošā un maigā vistas zupa čihirtma, kā arī ekonomiskais un sātīgais rasoļņiks.

Atliek vien izvēlēties sev tīkamāko, pārskatīt virtuves plauktus, sagādāt trūkstošos produktus un ķerties pie darba. Sasildies ar zupu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!